ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι άνδρες επιλέγουν να φορούν αθλητικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ για να αποφύγουν το προφυλακτικό

Τα αθλητικά εσώρουχα που σφίγγουν την ευαίσθητη περιοχή των ανδρών ποτέ δεν ήταν της μόδας

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι άνδρες προτιμούν να φορούν αθλητικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ, που αυξάνουν κατά δύο βαθμούς τη θερμοκρασία στα ευαίσθητα σημεία τους προκειμένου να αποφύγουν τη χρήση προφυλακτικού.

Γαλλική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι άνδρες είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς φορώντας τα σφιχτά εσώρουχα που αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματός τους κατά δύο βαθμούς Κελσίου, μειώνεται ο ο αριθμός των σπερματοζωαρίων.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι άνδρες είναι τόσο ευχαριστημένοι με την επιλογή τους που θα το συνιστούσαν ακόμη και σε φίλο τους. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 27% των ανδρών είχαν καλύτερη σεξουαλική ζωή όταν χρησιμοποιούσαν το εσώρουχο-σπασουάρ.

Τα αθλητικά εσώρουχα που σφίγγουν την ευαίσθητη περιοχή των ανδρών ποτέ δεν ήταν της μόδας. Τώρα όμως, φαίνεται ότι κερδίζουν έδαφος καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούσουν από τα χείλη της ερωμένης τους περί εγκυμοσύνης.

Τα στενά εσώρουχα, που φοριούνται παραδοσιακά από τους αθλητές, θερμαίνουν το ανδρικό σώμα γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει ως μέτρο αντισύλληψης. Tα εσώρουχα αυτά, που ανυψώνουν τους όρχεις κοντά στο σώμα, και αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος, θα πρέπει να φορεθούν επί 15 ώρες την ημέρα για να είναι πιο αποτελεσματικά.

Η επικεφαλής της μελέτης, καθηγήτρια Jeanne Perrin, από το Πανεπιστήμιο Aix-Marseille, δήλωσε: «Ενώ μερικοί άνδρες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα σπασουάρ είναι λίγο περίεργα ή είναι αστεία, πολλοί θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν».

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι φορούσαν σπασουάρ επί 15 ώρες την ημέρα. Η μόνη αντισύλληψη που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για τους άνδρες περιλαμβάνει προφυλακτικά, τη μέθοδο της απόσυρσης ή βαζεκτομή.

Τα γαλλικά εσώρουχα τύπου σπασουάρ ονομάζονται «boulocho», που σημαίνει «θερμαινόμενες μπάλες».

Οι Γάλλοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αθλητικά εσώρουχα (σπασουάρ) μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου καλά με το γυναικείο «χάπι». Για το λόγο αυτό, πολλοί σχεδιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο ανδρικό εσώρουχο που θα λειτουργεί ως προφυλακτικό και στη συνέχεια ελπίζουν να το πουλήσουν στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση