ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιατί τόσες πολλές γυναίκες προσποιούνται ακόμη... οργασμό

«Πάρτε το αργά, κάντε το... διασκεδαστικό»

΄Άσχημα σεξουαλικά νέα για τους άντρες… Δεν θα τους αρέσει, αλλά φαίνεται ότι κάνουν κάποια σημαντικά λάθη στο σεξ… H Jana Hocking κάθε Δευτέρα βράδυ στον λογαριασμό της στο Instagram ζητά από τους followers της να της στείλουν ένα άκρως κρυφό μυστικό και τoμοιράζεται ανώνυμα με μια σέξι φωτογραφία που ταιριάζει με την ιστορία…

Οι ακόλουθοι μοιράζονται, ιστορίες παράνομων σχέσεων, δεσμούς με άτομα διαφόρων σεξουαλικών προτιμήσεων και πολλές άλλες «πικάντικες» ιστορίες. «Ένα κοινό θέμα που βρίσκω μεταξύ των γυναικών είναι ότι πολλές από αυτές προσποιούνται οργασμούς — και ξέρω (και καταλαβαίνω) ακριβώς το γιατί…» σημείωσε η γυναίκα.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jana Hocking (@jana_hocking)

«Βλέπετε, οι άντρες τα κάνουν όλα λάθος!» τόνισε η … σεξολόγος του Instagram.

Παρακολουθήστε οποιαδήποτε σεξουαλική σκηνή σε οποιαδήποτε ταινία και θα δείτε ότι μια γυναίκα έχει οργασμό μόλις ένας άντρας διεισδύσει. «Ναι, σύμφωνα με τις περισσότερες ταινίες, το μόνο που πρέπει να κάνει ένας άντρας είναι να σπρώξει μια γυναίκα πάνω σε έναν τοίχο ή να πάρει την καθιερωμένη ιεραποστολική θέση, και αμέσως η γυναίκα ουρλιάζει από χαρά» σημείωσε η… ειδικός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jana Hocking (@jana_hocking)

Το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί έτσι στην πραγματική ζωή. Και το σημείο G μας δεν βρίσκεται τόσο γρήγορα. Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το προκαταρκτικό παιχνίδι. Για την εισαγωγή και μόνο, χρειαζόμαστε λίγο «ζέσταμα». «Μην μας γδύνετε απλώς και νομίζετε ότι είμαστε έτοιμες…» ανέφερε η γυναίκα. «Πάρτε το αργά, κάντε το διασκεδαστικό» συμβουλεύει τους άντρες.

Αντιμετωπίστε το σώμα μας σαν μια αδάμαστη ζούγκλα που πρέπει να εξερευνηθεί από πάνω προς τα κάτω. Χρησιμοποιήστε τα μάτια και τα αυτιά σας για να δείτε πως θα προχωρήσουμε. Στην πραγματικότητα, ίσως ξεκινήσουμε κυριολεκτικά από τα αυτιά μας. Διάβασα κάτι τις προάλλες που έλεγε «Το να λέει κάποιος”καλό κορίτσι” προκαλεί κάτι απολύτως βάρβαρο στον εγκέφαλό μου… «Σοβαρά, ξεκινήστε με λόγια – δείχνει εμπιστοσύνη και αφοσίωση» είπε η Jana καθώς το σημείο G δεν βρίσκεται απαραίτητα στο εσωτερικό.

Μιλώντας με μια ομάδα φίλων πρόσφατα, συμφωνήσαμε ότι ο οργασμός πολύ σπάνια προέρχεται με απλή διείσδυση. Συνήθως προέρχεται από ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο. Τώρα πιάστε ένα στυλό, παιδιά, γιατί μπορεί να θέλετε να γράψετε αυτό: Ξεκινά με «K» και τελειώνει με «Α». Ναι, φίλοι μου, λέγεται κλειτορίδα, και θέλετε πραγματικά να της δώσετε μεγάλη προσοχή. «Υπάρχει μια πραγματική μελέτη που αποδεικνύει ότι οι γυναίκες χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να έχουν οργασμό» ανέφερε η γυναίκα.

Το Κέντρο Προαγωγής Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα αξιολόγησε δεδομένα από 1.055 γυναίκες ηλικίας 18 έως 94 ετών που απάντησαν σε μια λεπτομερή διαδικτυακή έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή, η οποία διαπίστωσε ότι η πλειονότητα των γυναικών ανέφερε ότι συχνά δεν φτάνουν σε οργασμό μόνο μέσω της σεξουαλικής επαφής. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το στερεότυπο ότι η σεξουαλική επαφή είναι το κύριο και το τέλος της σεξουαλικής δραστηριότητας, μεταδίδουν οι New York Post.

Προτείνει ότι τα ζευγάρια πρέπει να εξερευνήσουν όλη τη γκάμα ευχάριστων επιλογών για την επίτευξη της κορύφωσης. Για παράδειγμα, στοματική διέγερση ή χρήση εργαλείων ευχαρίστησης. Τώρα, είναι λογικό γιατί η βιομηχανία των σεξουαλικών παιχνιδιών βγάζει πολλά χρήματα από έναν νέο δονητή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιοχή της κλειτορίδας.

Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να παραδεχτούμε εμείς οι γυναίκες είναι ότι φταίμε εν μέρει για αυτήν την λανθασμένη πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν οργασμούς με το τίποτα…« Για να το θέσω απλά, λέμε ψέματα» αυτή είναι η αλήθεια σύμφωνα με την Jana.

Στην πραγματικότητα, έχουμε την τάση να λέμε πολλά ψέματα. Αυτός ο οργασμός που συντρίβει τη γη που νομίζεις ότι μόλις μας έδωσες… Λοιπόν, δώσε στην κοπέλα ένα Όσκαρ γιατί το προσποιήθηκε…

«Δεν είναι περίεργο που πιστεύετε ότι η διείσδυση είναι ένας γρήγορος δρόμος για έναν οργασμό. Συχνά σας κάνουμε να πιστεύετε ότι αυτό συμβαίνει. Η πραγματικότητα είναι ότι βαρεθήκαμε και αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τα πράγματα» είπε «ανοιχτά» η γυναίκα και συνέχισε:

«Λοιπόν, ας το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα. Άντρες, αρχίστε να δίνετε περισσότερη προσοχή στην περιοχή της κλειτορίδας μας — και αν δεν ξέρετε πού βρίσκεται, κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google. Θα σου πάρει τα μυαλά. Και γυναίκες, σταματήστε να προσποιείτε οργασμούς. Αντίθετα, ίσως σπρώξετε τον άντρα σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να βογκάτε μόνο όταν το εννοείτε…» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση