ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 tips για να βρίσκεις κάθε μέρα χρόνο για εσένα

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχεις ελεύθερο χρόνο για σένα;

must.com.cy

Η ρουτίνα της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις που έχουμε ίσως κάποιες μέρες να μας πνίγουν αφού τελειώνει η μέρα και δεν έχουμε αφιερώσει ούτε ελάχιστο χρόνο στον εαυτό μας. Μπορεί ο χρόνος μέσα στην μέρα να είναι περιορισμένος και να λέμε συχνά τις φράσεις τύπου  «Δεν έχω χρόνο για μένα», «Δεν προλαβαίνω να έχω ένα χόμπι», «η ώρα για διασκέδαση είναι μηδενική», «Με πνίγει η δουλειά και οι υποχρεώσεις μου».

Στην πραγματικότητα δεν έχουμε παρά να ζυγίσουμε τον χρόνο μας και να βάλουμε ισορροπία στη ζωή μας για να δημιουργήσουμε χρόνο για τον εαυτό μας δίνοντας του προτεραιότητα. Λίγες στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και απόλαυσης χωρίς άγχος και υποχρεώσεις στο πρόγραμμα είναι αυτό που θα επαναπροσδιορίσει την καθημερινότητά μας. 

Αυτό θα το πετύχουμε είτε απλά «γεμίζοντας» τις μπαταρίες μας κάθε μέρα κάνοντας pampering, βρίσκοντας ένα νέο χόμπι, απολαμβάνοντας το αγαπημένο μας φαγητό, βόλτα με φίλους ή απλά ξαπλώνοντας στον καναπέ ακούγοντας μουσική, χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι συγκεκριμένο.

Σας παραθέτουμε 11 ιδέες για να εμπνευστείτε και να τις προσαρμόσετε στην καθημερινότητα αλλά και στις ανάγκες σας. Όταν το πράξετε θα δείτε το πόσο σημαντικό είναι να έχετε έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση