ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεργασία Cyprus Airways και Blue Air και το καλοκαίρι

Υπόσχονται ευκολότερα ταξίδια σε τρεις προορισμούς

Η Blue Air και η Cyprus Airways συμφώνησαν να συνεχίσουν την εταιρική τους συνεργασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018, επεκτείνοντας την και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη συμφωνία, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο εύκολα από τη Λάρνακα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Προστίθεται ότι η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε ότι «η συνεργασία μας με τη Blue Air αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, γι `αυτό και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε». Έτσι, συνέχισε, θα προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές κατά την κράτηση των πτήσεων τους για την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Tudor Constantinescu, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, είπε ότι «αυτή η συμφωνία θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μέσω των εκτεταμένων δικτύων των αεροπορικών μας εταιρειών». Η σχέση μας με την Cyprus Airways είναι πολύ σημαντική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους αξιότιμους πελάτες μας ακόμα καλύτερη σύνδεση για την ελληνική αγορά, συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X