ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

25 προορισμοί που αξίζει να επισκεφθείς το 2023

Δείτε πιο κάτω τους top προορισμούς από την επίσημη λίστα του National geographic για το έτος 2023

must.com.cy

Βρισκόμαστε περίπου στα μέσα Νοεμβρίου και οι περισσότεροι από εμάς, ψάχνουμε τρόπους για να ανανεωθούμε και να καλοσωρίσουμε τη νέα χρονια΄ γεμάτοι ενέργεια. Και ενώ σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα πετύχουμε αυτά, ο αγαπημένος μας είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Αν είσαι και εσύ μια από εμάς, τότε να σου πούμε πως το National Geographic, όπως και κάθε χρόνο, αποκάλυψε  τη λίστα με τους «Καλύτερους προορισμούς του Κόσμου» για το 2023 με 25 συναρπαστικές τοποθεσίες για να ανακαλύψεις.

Φέτος, η λίστα έχει θέμα «ταξιδιωτικοί προορισμοί και εμπειρίες που αξιοποιούν τα οφέλη του τουρισμού για να ενισχύσουν τις τοπικές  κοινότητες και τα περιβάλλοντα, τόσο φυσικά όσο και χτισμένα.» Οι προορισμοί έχουν ομαδοποιηθεί σε 5 διαφορετικές κατηγορίες: Οικογένεια, περιπέτεια, πολιτισμός, κοινότητα και φύση, οπότε εύκολα μπορείς να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει.

«Με την ομάδα των συντακτών μας και των ειδικών μας, κάναμε μια βαθύτερη βουτιά σε μέρη σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν εμπειρίες μοναδικές και ωφέλιμες τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ταξιδιώτες: τοποθεσίες όπου οι επισκέπτες τελικά υποστηρίζουν το περιβάλλον του προορισμού και την κοινότητα», λέει η Amy Alipio, αρχισυντάκτρια στο National Geographic Travel.

«Εργαστήκαμε επίσης σκληρά για να παρέχουμε λιγότερο γνωστούς πολύτιμους λίθους στη λίστα, εξίσου εμπνευσμένες εναλλακτικές λύσεις για προορισμούς που έχουν γίνει υπερπλήρη», πρόσθεσε.

Εδώ είναι το επίσημο Best of the World 2023 από το National Geographic με 25 προορισμούς που θα σας κάνουν να περιπλανηθείτε την επόμενη χρονιά.

Δείτε τις προτάσεις στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X