ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι πνευμονολόγοι ανταποκρίθηκαν άμεσα» (Vid)

Ο ΟΚΥπΥ απαντά στις κατηγορίες του αδερφού του άτυχου 44χρονου

Για άμεση ανταπόκριση των πνευμονολόγων, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ Λάρνακας-Αμμοχώστου, αναφερόμενη στο περιστατικό θανάτου ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, το οποίο προβλήθηκε χθες κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή το περιστατικό, η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ Λάρνακας-Αμμοχώστου αναφέρει πως «οι Πνευμονολόγοι, για τους οποίους γίνεται αναφορά, ανταποκρίθηκαν άμεσα όταν εκλήθησαν να εξετάσουν τον ασθενή, χωρίς καμία καθυστέρηση».


Ψάχνουν παντού τα ίχνη 26χρονης (Pic)


Όπως σημειώνει «τα ακριβή γεγονότα ως προς τον τρόπο χειρισμού του περιστατικού, θα διαφανούν στην Έκθεση Γεγονότων που θα ετοιμαστεί κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Υγείας, ωστόσο, προσθέτει ότι ανεξαρτήτως του πορίσματος της ενδελεχούς έρευνας, εκ πρώτης όψεως από τα προκαταρκτικά στοιχεία, φαίνεται ότι ο ασθενής έλαβε ιατρική φροντίδα από διάφορες ειδικότητες του Νοσοκομείου.

Επιπρόσθετα, σημειώνει ότι εντός της ίδιας ημέρας προέβησαν σε διάφορες εξετάσεις και με βάση τα αποτελέσματα του συνέστησαν την ανάλογη αγωγή.

Τέλος, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.


«Χτενίζουν» την Λάρνακα για τον 77χρονο Ανδρέα (pic)


Συγκλονίζει ο αδερφός του 44χρονου

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής του OMEGA ο άνδρας επισκέφτηκε επανειλημμένα το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με αναπνευστικά προβλήματα. Τον άτυχο άνδρα έδιωχναν λέγοντας του ότι είναι εντάξει.

Οι οικείοι του σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αδερφός του ζητούσαν επί μέρες να τον εξετάσει πνευμονολόγος ένεκα της σοβαρότητας της κατάστασής του αλλά δεν υπήρχε.

Όταν έφτασε γιατρός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην, Ενημέρωση Τώρα, ήταν πλέον αργά μιας και ο άνδρας υπέστη αναπνευστικό σοκ και απεβίωσε.

Να σημειωθεί ότι με βάση το ρεπορτάζ του OMEGA, ο Υπουργός διέταξε πειθαρχική έρευνα για τον θάνατο του 44χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση