ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι ασφαλής η σεξουαλική επαφή στο νερό;

Σίγουρα το καλοκαίρι σας μπαίνουν τέτοιες ιδέες

Ο κινηματογράφος μας έχει γεμίσει με πολλές στερεοτυπικές εικόνες για τις παθιασμένες σχέσεις. Μια από αυτές είναι το σεξ στην πισίνα ή τη θάλασσα. Πόσες φορές δεν έχουμε δει τους πρωταγωνιστές μιας ταινίας να αφήνονται στο πάθος τους ενώ βρίσκονται μέσα στο νερό; Φοράνε μόνο το μαγιό τους ή και απολύτως τίποτα. Κι αυτό σαν εικόνα είναι αισθησιακό και μπορεί να έχεις νιώσει την επιθυμία να το αντιγράψεις με τον σύντροφό σου. Πόσο ασφαλής όμως είναι η σεξουαλική επαφή στο νερό στην πραγματικότητα;

Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι λίμνες, τα ποτάμια και οι θάλασσες έχουν βακτήρια που σημαίνει ότι κατά την σεξουαλική πράξη εκτίθεσαι σε όλα αυτά. Είναι πολύ πιθανό να μπει κάποιο στον κόλπο σου και να βρεθείς αντιμέτωπη με μία λοίμωξη. Όσο για το νερό της πισίνας, περιέχει χημικές ουσίες που εύκολα θα μπορούσαν δημιουργήσουν διάφορες ενοχλήσεις.

Αν εξαιρέσουμε όλους αυτούς τους βασικούς κινδύνους που αφορούν την υγεία, θα φτάσουμε στο κομμάτι της ευχαρίστησης. Το σημαντικό στο σεξ είναι η λίπανση του κόλπου κι ενώ μπορεί να μοιάζει κάτι πολύ εύκολο μέσα σε υγρό στοιχείο, δεν είναι. Το νερό διαλύει τη φυσική υγρασία οπότε μειώνεται η ευχαρίστηση που θα έπαιρνες σε άλλη περίπτωση και μάλιστα μπορεί να γίνει και δυσάρεστο. Το ίδιο πρόβλημα προκύπτει και στο σεξ στο ντους.

Κάποιες φορές το σεξ στο ντους είναι η μοναδική εναλλακτική όταν έχεις παιδιά στο σπίτι ή δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο με τον σύντροφό σου. Εκεί, ίσως να πρέπει να βρεις τον τρόπο να μην είσαι όλη την ώρα στο νερό.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση