
Δηλώσεις ενόψει Ακρίτα παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Για την περίοδο της διακοπής: «Ήταν σημαντικό για αυτούς που έπαιξαν αρκετά να ξεκουραστούν. Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτοί που πήγαν με τι Εθνικές πήραν αγωνιστικά λεπτά, ελπίζω να έρθουν όσο πιο υγιείς γίνεται. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού ήταν η League Phase στο Κόνφερενς και έχει επιτευχθεί με ωραίο τρόπο. Ήταν απογοητευτικό που χάσαμε στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος, για πολλούς λόγους έγινε αυτό, όμως δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε. Τώρα η προσοχή για τις επόμενες έξι εβδομάδες είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να επιστρέψουμε σε καλό επίπεδο στο πρωτάθλημα».
Για Ακρίτα: «Ανταγωνιστικό παιχνίδι, όλες οι ομάδες παλεύουν. Πρέπει να παίξουμε με ψηλό ρυθμό και να πιέσουμε. Για να πετύχουμε πρέπει να είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο σε κάθε παιχνίδι».
Τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά: «Υπάρχουν κάποια τακτικά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Στο αμυντικό κομμάτι δεν ήμασταν τόσο καλοί με την Αχνα. Δεχθήκαμε δυο γκολ από το τίποτα, που δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Επιθετικά πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να κυριαρχήσουμε».
Για Τάνκοβιτς: «Είναι ένας παίκτης που γνωρίζω καλά, όλοι στην Κύπρο τον γνωρίζουν. Πολύ καλός που παίζει σε πολλές θέσεις και έχει ψηλό επίπεδο. Είναι αρκετά νεαρός και φιλόδοξος και θέλει να συνεχίσει έτσι. Το έδειξε στην Πάφο. Τυχαίνουν τέτοιες ευκαιρίες και είμαστε χαρούμενοι που τον είχαμε μαζί μας».
Δηλώσεις Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Ακρίτα pic.twitter.com/wUEPvxT2Ko
— OMONOIA FC (@OMONOIAfootball) September 12, 2025