ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Κωνσταντίνου: «Δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις ανανεώσεις Λέδες και Μιραμόν: «Νομίζω υπάρχει ακόμη δρόμος. Δεν νομίζω πως ο κ. Τσάβι ξεκίνησε τώρα τον προγραμματισμό. Έχει κάνει σίγουρα τις βολιδοσκοπήσεις του και νομίζω πως στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν ανακοινώσεις νέων παικτών. Είναι όλοι σε αναμονή.»

Για την εκκρεμότητα του Πέρε Πόνς: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Θα ήταν ευχής έργον να τον κρατήσουμε. Γι’ αυτό και ο κ. Τσάβι Ρόκα σεβάστηκε την επιθυμία του για αναμονή. Πιστεύω πως θα παραμείνει στην ομάδα.»

Για το θέμα προπονητή: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα. Μια ομάδα για να προχωρήσει σωστά χρειάζεται τον κατάλληλο προπονητή. Είναι το πιο μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν προπονητές όπως ο Ιραόλα, που ξεκίνησε με μικρά βήματα και έφτασε στην κορυφή. Χρειάζεται υπομονή στο ζήτημα αυτό. Είμαστε μια χώρα που δεν δίνουμε ευκαιρίες σε προπονητές. Δεν έχει κανείς υπομονή δυστυχώς, γιατί όλοι θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα.»

Για τον στόχο του πρωταθλήματος και την ΑΕΚ: «Θα ήθελα να τονίσω πως είναι μεγάλη επιτυχία η δεύτερη θέση της ΑΕΚ φέτος, αν αναλογιστούμε τους τραυματισμούς και τα πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς τις μεγάλες ομάδες, όπου συγκαταλέγεται και η ΑΕΚ. Είχε να ανταγωνιστεί την Ομόνοια, και εδώ θέλω να πω συγχαρητήρια γιατί της άξιζε, ήταν η καλύτερη ομάδα. Δεν παίζουμε μόνοι μας και αυτό θέλω να το πω στους φίλους της ΑΕΚ. Κάθε ομάδα θέλει το πρωτάθλημα, όμως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όταν ξεκινούν 14 ομάδες και επειδή το θέλεις σημαίνει ότι θα το πάρεις. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό πλέον και αυτό φαίνεται και από τις πορείες των ομάδων μας στην Ευρώπη.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση