Στην ΑΕΚ έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στον προγραμματισμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με τις διεργασίες να είναι έντονες τόσο σε θέματα ανανεώσεων όσο και σε πιθανές προσθήκες όπως ανέφερε ο Θεώδορος Τσιολάκης στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
Αρχικά, η ομάδα της Λάρνακας έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Γιώργο Ναούμ, του οποίου το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Στην παρούσα φάση υπάρχει μια οικονομική διαφορά μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο δεν κρίνεται σε καμία περίπτωση απαγορευτική και επικρατεί αισιοδοξία για θετική κατάληξη.
Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην ομάδα από το 2019, έχοντας συνολικά καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στη φετινή του πορεία, αφού ήταν από τις πιο γεμάτες με συνολικά 24 παιχνίδια μέχρι στιγμής.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναγνωρίζουν την αξία αλλά και την προσφορά του ποδοσφαιριστή και έχουν δείξει ξεκάθαρα την πρόθεση τους να τον διατηρήσουν στο δυναμικό και για τα επόμενα χρόνια.
Από εκεί και πέρα όσον για νέες προσθήκες, ψηλά στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Κώστας Πηλέας, ο οποίος δεν αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Πάφο.
Ο αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας μαγνήτισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το νησί μας, ωστόσο στην παρούσα φάση όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα η ΑΕΚ είναι αυτή που κερδίζει σημαντικό έδαφος για να αποσπάσει την υπογραφή του.
Μάλιστα δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα ο Κύπριος ποδοσφαιριστής να δώσει θετική απάντηση στην πρόταση που αξιολογεί από την ομάδα της Λάρνακας και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Αξίζει σαφώς επίσης να ειπωθεί πως πέρα από το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχουν από κυπριακές ομάδες, ο 27χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο δυο ομάδων από το εξωτερικό και δεν πρέπει να αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα εάν το ενδιαφέρον τους μετατραπεί σε πρόταση.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια ποιοτική επιλογή, αφού ο Πηλέας τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ειδικότερα μετά τη φετινή σεζόν που σημείωσε συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


























