ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της

18 ημέρες μετά τον τοκετό πήρε εξιτήριο και μίλησε στις κάμερες μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια

Μετά από 18 περίπου μετά τη γέννηση του γιου της, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Ιανουαρίου, έχοντας στο πλάι της τον σύζυγό της και υπουργό Υγείας της ελληνικής Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.

Το ζεύγος σαφώς έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και συγκινημένο μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου», ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία έγινε για τέταρτη φορά μητέρα στα 50 της χρόνια.

«Ανήμερα τα Χριστούγεννα, γεννήθηκε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο, αρτιμελές νεογνό σωματικού βάρους 3,5 κιλών. Είχαμε, η αλήθεια είναι, ένα δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Εν συνεχεία, στη φάση των τυπικών εργαστηριακών εξετάσεων, που είναι η συνήθης διαδικασία, το νεογνό παρέμεινε λίγο παραπάνω στο μαιευτήριο», ανέφερε ο γιατρός του ζευγαριού.

Δείτε τις δηλώσεις μετά το εξιτήριο παρακάτω.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση