ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γάμος Οικονομάκου: Γιατί η Αθηνά δεν πόζαρε με τα παιδιά της

Η σκληρή αλήθεια και ο ρόλος του Μιχόπουλου

Beautiful People team


Σχόλια και συζητήσεις προκάλεσε η απουσία φωτογραφιών της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τα παιδιά της από πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις και στιγμιότυπα που σχετίζονται με την προσωπική της ζωή, με αρκετά δημοσιεύματα να δίνουν τη δική τους εκδοχή για τους λόγους πίσω από αυτή την επιλογή.

Όπως διαβάζουμε στο egomagazine.gr, η γνωστή ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, φέρονται να έχουν συμφωνήσει από κοινού να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τη δημόσια προβολή και τα social media, επιλέγοντας μια πιο διακριτική στάση σε ό,τι αφορά την έκθεσή τους.

Δύο ξένες Οικονομάκου-Λασκαράκη O λόγος που η Βάσω δεν πάτησε το πόδι της στον γάμο της Αθηνάς- Oριστική ρήξη στη φιλία τους

Η συγκεκριμένη στάση αποδίδεται, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στην ανάγκη προστασίας της ιδιωτικότητας και της ψυχικής ισορροπίας των παιδιών τους, καθώς το πρώην ζευγάρι έχει δώσει προτεραιότητα στη συνεπιμέλεια και στη συνεργασία για την ανατροφή τους μετά τον χωρισμό.

Παράλληλα, τονίζεται πως η επιλογή αυτή δεν αφορά μόνο τη μη έκθεση σε φωτογραφίες, αλλά γενικότερα έναν κοινό κανόνα που έχουν θέσει οι δύο γονείς ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν μακριά από τη δημοσιότητα και τη συνεχή προβολή στα μέσα.

Έτσι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, η απουσία κοινών φωτογραφιών δεν συνδέεται με κάποια ένταση ή αλλαγή στις σχέσεις τους, αλλά με μια συνειδητή απόφαση που έχουν λάβει από κοινού εδώ και καιρό, με στόχο την προστασία της οικογενειακής τους ιδιωτικότητας.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η ατάκα-βόμβα του Οικονομόπουλου μετά το ξέσπασμα της Άριας Καλύβα

«Θέλουν να με εκθέσουν»

Έμμεση απάντηση-«βόμβα» Οικονομόπουλου στην Άρια Καλύβα: «Το αν τον αγαπούσα και του συμπαραστάθηκα, το ξέρει μόνο αυτός» ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η Βίσση «συνάντησε» την έφηβη Αννούλα μετά από 50 χρόνια

Ανατριχίλα στο ΟΑΚΑ

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον έφηβο εαυτό της – Η ατάκα που έκανε όλο το στάδιο να ξεσπάσει
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Δεν ανέφεραν ούτε το όνομά της - Bίvτεο

Σούσουρο στον ΑΝΤ1

Ο Λιάγκας «έκοψε» το ρεπορτάζ που αφορούσε δηλώσεις της Φαίης Σκορδά – Bίvτεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ