ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τσακωνόμαστε με την Κατερίνα, τι να κάνω, να το ποστάρω;»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής "Ελένη". Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη διάσημη παρουσιάστρια του Mega αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκρυψε ότι το ζευγάρι έχει και τις "ζόρικες" στιγμές του, οι οποίες μένουν μεταξύ τους. "Πάρα πολλές φορές τσακωνόμαστε με την Κατερίνα, τι να κάνω; Να το ποστάρω; Φαντάζεσαι;" είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την περιπέτεια που πέρασαν στο ταξίδι τους στο Μπαλί, όταν έχασαν τις βαλίτσες τους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: "Δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου, χάσαμε τις βαλίτσες στο μεγαλύτερο ταξίδι που έκανα στη ζωή μου στο Μπαλί. Μείναμε στο Μπαλί με δύο βρακιά, είναι θέμα. Σαν τη "Γαλάζια Λίμνη" ήταν. Εννοείται με πείραξε που έχασα τη βαλίτσα μου. Τα πράγματα που είχα μαζί μου ήταν σημαντικά για μένα. Πάλι καλά να λες που βρεθήκαν στο τέλος και δεν εξαφανίστηκαν. Οι άλλοι τις περιμένουν μήνες να έρθουν πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάνονται οι βαλίτσες αλλά τέλος πάντων".

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση