ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σχόλιο της πρώην του Θεοδότου μετά τον γάμο του

Η Χαριτίνη Ηιλάδου σχολιάζει τον γάμο του Γιώργου Θεοδότου και της Έλις Μισιρλή.

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί ο τριήμερος γάμος του Γιώργου Θεοδότου και της Έλις Μισιρλή στην Ιταλία να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο τα νέα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν τελειωμό και αποδεικνύουν, πως πράγματι, πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς. Το βράδυ μάλιστα της Πέμπτης, 1η Ιουνίου, ο Κύπριος επιχειρηματίας έκανε και την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο, με τον ίδιο να δέχεται πολλά αποθεωτικά σχόλια, ανάμεσά τους και αυτό της πρώην του, Χαριτίνης Ηλιάδου.

Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Θεοδότου δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τον τριήμερο γάμο του με την Έλις Μισιρλή στην Ιταλία και σε αυτά, οι δύο τους ήταν απόλυτα λαμπεροί, με την ευτυχία και τον έρωτά τους να προδίδεται στο πρόσωπό τους. Τις φωτογραφίες μάλιστα συνόδευσε με την λεζάντα: «Μια ιστορία αγάπης».

Ανάμεσα, λοιπόν, στα όμορφα σχόλια που έλαβε ο επιχειρηματίας ήταν και ένα μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, Χαριτίνη Ηλιάδου, η οποία έβαλε emojis με καρδιές και με αυτό τον τρόπο, αποκαλύφθηκε πως οι δύο πρώην διατηρούν σήμερα καλές φιλικές σχέσεις.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση