ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με την επίθεση παρουσιάστριας στη Δανάη Μπάρκα

«Τα μπούτια σε δημόσια εμφάνιση, το βρακί συμπρωταγωνιστής!» – Δεν καταβάζει την ανάρτηση-σοκ

Beautiful People team

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το περασμένο Σάββατο η Δανάη Μπάρκα, σε έναν λαμπερό γάμο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εγχώριας showbiz. Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν τα σχόλια για την bridal εμφάνισή της αλλά και για το look της στο pre-wedding party, με μια ανάρτηση δημοσιογράφου στο Facebook να ανάβει φωτιές στα social. Μάλιστα, η ίδια εξαπέλυσε μια πρωτοφανή, γεμάτη αιχμές επίθεση εναντίον της, βάζοντας στο στόχαστρο την ενδυματολογική της επιλογή.

«Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» Δανάη Μπάρκα: «Λύγισαν» όλοι στον γάμο με την τρυφερή αφιέρωσή της στον Φάνη Μπότση (Βίντεο)

Στο επίκεντρο της αυστηρής κριτικής βρέθηκε το ανατρεπτικό look που επέλεξε η παρουσιάστρια για το pre-wedding party του γάμου της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για την αισθητική της νύφης, σχολιάζοντας αρχικά πως κάποτε οι γυναίκες «άφηναν πολλά στη φαντασία», για να περάσει αμέσως μετά σε μια ισοπεδωτική περιγραφή που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η ανάρτηση-φωτιά για τη Δανάη Μπάρκα

H Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου, δημοσιογράφος, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που δίχασε: «Κάποτε οι νύφες άφηναν πολλά στη φαντασία. Ο γαμπρός είχε προνομιακά δικαιώματα στα ενδότερα. Εδώ η φαντασία απολύθηκε λόγω περικοπών. Έτσι, τα μπούτια κάνουν επίσημη δημόσια εμφάνιση, το βρακί διεκδικεί ρόλο συμπρωταγωνιστή και το τούλι περιφέρεται απεγνωσμένα. Από μια γωνία βλέπεις τη μέλλουσα νύφη σε pre wedding party. Από την άλλη αναρωτιέσαι αν διέκοψες κατά λάθος φωτογράφιση εσωρούχων plus size. Το φόρεμα κουρτίνα δεν κρύβει απολύτως τίποτα από όσα Φύση και η ανατομία προσφέρουν απλόχερα. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις όπου η νυφίτσα κραυγάζει «κοιτάξτε με». Και το τραγικό είναι ότι το μόνο που καταφέρνει είναι να σε κάνει να αναρωτιέσαι πότε ακριβώς η αισθητική παραδόθηκε άνευ όρων στη Βarka!».

Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα! Το ονειρικό νυφικό και η στιγμή που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την παραδίδει στον Φάνη Μπότση (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Το κείμενο-καταπέλτης κατάφερε να διχάσει το διαδίκτυο, ανάμεσα σε εκείνους που συμφωνούν με το καυστικό της σχόλιο και σε όσους κάνουν λόγο για απαράδεκτο body shaming απέναντι σε μια γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε. Ωστόσο, σε μια εποχή που παλεύουμε να ξεριζώσουμε τα στερεότυπα, τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις χαρακτηρίζονται από τη συντριπτική πλειοψηφία ως απαράδεκτες και βαθιά προσβλητικές.

Είναι θλιβερό το 2026 να επιστρατεύονται εκφράσεις όπως «plus size εσώρουχα» ή σχόλια για την ανατομία ενός ανθρώπου, με σκοπό να μειωθεί η προσωπικότητα και η χαρά μιας γυναίκας την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Η Δανάη Μπάρκα, με την ακομπλεξάριστη και λαμπερή της εμφάνιση, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η μόδα και η αυτοπεποίθηση δεν μπαίνουν σε καλούπια, ούτε έχουν ανάγκη από την έγκριση κανενός αναχρονιστικού «αστυνόμου» αισθητικής. Και, μάλιστα, κατά γενική ομολογία, οι εμφανίσεις της στον γάμον της ήταν απλώς… υπέροχες!

Ποια είναι η Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου

Η Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου διαθέτει πολυετή πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, με βασική εξειδίκευση στο οικονομικό και ναυτιλιακό ρεπορτάζ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Λονδίνο, με αντικείμενο τα Ναυτιλιακά και το Ναυτικό Δίκαιο. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στο Shipping Management.

Η επαγγελματική της διαδρομή ξεκίνησε από τον οικονομικό Τύπο, συνεργαζόμενη με εφημερίδες και περιοδικά όπως το «Κέρδος», ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» και η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία της σε εξειδικευμένα ναυτιλιακά έντυπα.

Παράλληλα, ασχολήθηκε και με πολιτιστικά θέματα, διευρύνοντας το δημοσιογραφικό της έργο. Ξεχωριστό κεφάλαιο στην πορεία της αποτέλεσε η συνεργασία της με τη ΝΕΤ 105,8, όπου από το 1986 έως το 2013 κάλυπτε το ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Επιπλέον, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την ελληνική ναυτιλία, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις του κλάδου.

Πέρα από τη δημοσιογραφία, η Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου έχει αναπτύξει και συγγραφική δραστηριότητα, με έργα που περιλαμβάνουν διηγήματα, μυθιστορήματα και μελέτες, τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε λογοτεχνικούς και πολιτιστικούς κύκλους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως παρουσιάζεται μέσα από τα δημοσιεύματα, έχει ανοίξει μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από τα όρια του δημόσιου λόγου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζεται η εξωτερική εμφάνιση δημόσιων προσώπων. Πρόκειται για ένα ζήτημα που εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου η ευαισθητοποίηση απέναντι στο body shaming βρίσκεται στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου.

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Χαμός πριν λίγο on air - Bίvτεο

Χαμός στον ΑΝΤ1

Ο Αρναούτογλου έκανε παρέμβαση και «την είπε» στον Λιάγκα – Bίvτεo
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ένα πρωτοφανές, σκοτεινό και άκρως ανήθικο παιχνίδι

Ντροπή!

Διέρρευσαν φωτογραφία του Μυλωνάκη από το Κέντρο αποκατάστασης με το πι – Βαρύ πλήγμα για την Τίνα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα!

Το ονειρικό νυφικό και η στιγμή που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την παραδίδει στον Φάνη Μπότση (Βίντεο & Φωτογραφίες)
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ