Beautiful People team
Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης ενώθηκαν σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνιου με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία ονειρεμένη τελετή στη Μεσσηνία. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα άκρως ρομαντικό και οικογενειακό κλίμα, με την παρουσία των πιο στενών συγγενών και φίλων, ενώ, δεν έλειψαν και τα επώνυμα πρόσωπα από την ελληνική showbiz.
H τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την ξενοδοχειακή μονάδα της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, με την συγκίνηση να είναι μεγάλη, καθώς για την παρουσιάστρια και ηθοποιό το συγκεκριμένο μέρος έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.

Στην εκκλησία μάλιστα την νύφη συνόδευσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον οποίο η Δανάη Μπάρκα θεωρεί δεύτερο πατέρα της, ο βιολογικός της πατέρας, Νώντας Μπάρκας, ενώ από πίσω ακολουθούσε η μητέρα της και οι παππούδες της.

Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους που έδωσαν το “παρών” στην σημαντική αυτή ημέρα για το ζευγάρι ήταν ο Άρης Καβατζίκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Νίκος Κοκλώνης,η Αννίτα Πάνια, ο Αντρέας Γεωργίου με την σύζυγο του Σιμώνη Χριστοδούλου.









Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και το πανέμορφο νυφικό της Δανάης Μπάρκα, το οποίο έκλεψε την παράσταση. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε με υπέροχο δημιούργημα του οίκου MI-RŌ στο οποίο έλαμπε από ευτυχία. Πρόκειται για ένα δαντελένιο μακρύ φόρεμα που κολακεύει άριστα τις καμπύλες της και αποπνέει έναν ρομαντικό καλοκαιρινό αέρα. Ο Φάνης Μπότσης από την μεριά του εμφανίστηκε επίσης κομψός με ένα κυπαρισσί κουστούμι από τον ίδιο οίκο.

Οι αναρτήσεις των καλεσμένων μας δίνουν μία γεύση τόσο από τον στολισμό της εκκλησίας, όσο και από την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Το ζευγάρι επέλεξε για την διακόσμηση του τραπεζιού και του ναού γήινους τόνους, ενώ παντού υπήρχαν τα φύλλα ελιάς, δίνοντας μία απλότητα και κομψότητα στον χώρο.




























