ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νίκος Τορναρίτης «σφράγισε» την ψήφο του με ένα...φιλί

Η ρομαντική κίνηση που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας.

Η εκλογική μέρα στη Λευκωσία πήρε μια ρομαντική στροφή όταν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Τορναρίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λεία, έφτασε στο εκλογικό κέντρο νωρίτερα σήμερα. Με ένα λαμπερό χαμόγελο και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Νίκος Τορναρίτης έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων που τον χαιρέτισαν θερμά.

Ωστόσο, η στιγμή που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν όταν ο Νίκος Τορναρίτης βγήκε από το παραβάν μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος και πλησίασε τη σύζυγό του. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και υποστήριξης.

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη και σύντομα έγινε το θέμα συζήτησης μεταξύ των παρευρισκομένων και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε δηλώσεις του αργότερα, ο Νίκος Τορναρίτης ευχαρίστησε θερμά όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας και τόνισε τη σημασία της συμμετοχής όλων των πολιτών στις εκλογές, ανεξάρτητα από την ψήφο τους. 

Το φιλί αυτό ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, «σφραγίζοντας» με τον πιο ρομαντικό τρόπο την εκλογική του παρουσία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση