ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Βέρτης: «Δεν είπα, ότι θέλω δούλα στο σπίτι..» (vid)

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε για παλιότερη δήλωσή του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Νίκος Βέρτης στον Γιώργο Λιάγκα για την εκπομπή ''Πρωινό'', ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωσή του, που είχε συζητηθεί αρκετά.

Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφέρει σε δηλώσεις του: «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας». Η δήλωσή του αυτή είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Νίκος Βέρτης επανήλθε στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του. Όπως χαρακτηριστικά είπε, κατόπιν σχετικής ερώτησης του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα».

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης συνέχισε λέγοντας: «Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

Δείτε το βίντεο στο 21:15'': 


Βίντεο: ANT1 TV

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση