ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με Κύπρια τραγουδίστρια θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην Eurovision του χρόνου;

Οι φήμες και τα stories

Μπορεί η 68η διοργάνωση της Eurovision να έχει ολοκληρωθεί μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν, ωστόσο οι fans του διαγωνισμού και όχι μόνο, ξεκίνησαν ήδη τις προετοιμασίες και τις προβλέψεις για τις συμμετοχές που θα βρεθούν στην Ελβετία τον Μάιο του 2025.

Ανάμεσά τους και μια σελίδα στο Instagram, η οποία μέσω poll καλεί τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να ψηφίσουν αν θα ήθελαν να δουν την Ελλάδα να εκπροσωπείται από Κύπρια τραγουδίστρια. Μάλιστα, στη λίστα δεν είναι μόνο μια, αλλά δύο! Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Τόσο η Ελευθερία, όσο και η Ήβη έκαναν repost τα σχετικά στόρι, με αποτέλεσμα να αφήνουν να εννοηθεί πως ένα τέτοιο σενάριο ενδεχομένως να τις ενδιαφέρει.

Να θυμίσουμε πως και οι δύο Κύπριες τραγουδίστριες έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Από πλευράς της, η Ήβη Αδάμου συμμετείχε το 2012 με την Κύπρο με το τραγούδι "La La Love", το οποίο κατέκτησε την 16η θέση και η Ελευθερία Ελευθερίου 2012, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac» που πήρε την 17η θέση.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA