ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρίνα Σάττι: Οι ταράτσες & το πόσο κόστισε η ελληνική αποστολή

Eurovision 2024: Η εκπομπή, Το πρωινό αποκάλυψε το αρχικό φόντο το οποίο χρησιμοποίησαν στην πρώτη πρόβα και ήταν εντελώς διαφορετικό και έφερε στο φως τα έγγραφα σχετικά με το πόσο κόστισε ο μουσικός διαγωνισμός.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι το αρχικό φόντο της ελληνικής αποστολής όταν ξάπλωνε στο πάτωμα η 37χρονη τραγουδίστρια ήταν γαλάζιες αποχρώσεις του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας και ο σχηματισμός του ζαριού.

Όμως οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το αλλάξουν και έτσι αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν οι ταράτσες των πολυκατοικιών.

Και στη συνέχεια, το Πρωινό έφερε στο φως έγγραφα που αποδεικνύουν πόσο μας κόστισε η Eurovision.
Στο πρώτο έγγραφο αναφέρεται το ποσό των 195.712 ευρώ και είναι χρήματα που πληρώνουν όλες οι χώρες για να πάρουν μέρος στη Eurovision.

Στο δεύτερο έγγραφο υπάρχει το ποσό των 98.700 ευρώ για τη διαμονή της Μαρίνας Σάττι και της ελληνικής αποστολής σε ξενοδοχείο στο Μάλμε της Σουηδίας.

30.000 ευρώ κόστισαν τα link για τις ζωντανές συνδέσεις στις εκπομπές της ΕΡΤ.

Το booth από το οποίο εκφώνησαν τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό οι Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς κόστισε 12.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας με τη σύμβουλό του, Λίνα Παπαδάκη κόστισαν περίπου 3.000 ευρώ για τις δύο ημέρες που βρέθηκαν στην Σουηδία.

Και όπως επεσήμανε το Πρωινό το κόστος για τη Eurovision ήταν περίπου 300.000 ευρώ.

Πηγή: gossip-tv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  showbiz  |  lifestyle  | 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση