ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ανάρτηση της Φιλίππας Καρσερά για την αλλαγή στην εμφάνιση του Προεδρικού

Δείτε τις φωτογραφίες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά, αναδημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από την τελετή φωταγώγησης του Προεδρικού Μεγάρου στα πλαίσια εορτασμού του μήνα Σεπτεμβρίου για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και μάς έδειξε την αλλαγή στην εμφάνιση του κτηρίου μετά τον φωτισμό του.

Το Προεδρικό Μέγαρο φωταγωγείται με χρυσό χρώμα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «Χρυσός Σεπτέμβρης» – Μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ενώ όπως ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια της τελετής η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη η Κυβέρνηση είναι δεσμευμένη στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας και υποστήριξης στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους. Η ίδια, απευθυνόμενη προς τις οικογένειες, τα παιδιά των οποίων βρίσκονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο τους είπε ότι γνωρίζει πως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγωνία και τον πόνο που βιώνουν, και τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση είναι δεσμευμένη στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας και υποστήριξης στα παιδιά και στις οικογένειες τους.

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση, διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας στα πλαίσια διοργάνωσης των εκδηλώσεων του μήνα Σεπτεμβρίου. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας έχει ως Πρωταρχικό σκοπό την στήριξη και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στα παιδιά της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάριου Νοσοκομείου και στις οικογένειες τους.

Δείτε τις αναρτήσεις της Φιλίππας Καρσερά από την εκδήλωση:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση