ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο 41χρονος σύντροφός της

Είναι επίσης ηθοποιός και έχει παίξει στο “Παρά 5”

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, που με τις υποκριτικές της ικανότητες έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια η ίδια έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

 

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Τσέλιο, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και τον έχουμε δει σε guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά «Στο παρά 5» όπου και γνωρίστηκαν.

Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, είναι ερωτευμένοι και περνούν υπέροχες στιγμές μαζί. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που τους έχουμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις τους, σε εξόδους τους σε θεατρικές παραστάσεις. Σε συνέντευξή της μάλιστα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει μιλήσει για τον Δημήτρη Τσέλιο και για την διαφορά ηλικία τους, αφού η ηθοποιός είναι 63 και ο σύντροφος της 41. «Αν είχα (σ.σ πρόβλημα), θα ήμουν μαζί του; Δεν πιστεύω στις διαφορές ηλικιών, πιστεύω σε “συναντήσεις” ισχυρές», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: bestofyou.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση