ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Φουρέιρα: Είπε το «ναι» και παντρεύεται τον Αλμπέρτο Μποτία

Όλες οι πληροφορίες για το επόμενο βήμα της σχέσης του ζευγαριού

Τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδιάζουν να ανεβούν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της και γνωστό Ισπανό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία, μιας και ο δεύτερος τής έκανε πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι μετράει τρία περίπου χρόνια σχέσης

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης, 13 Ιανουαρίου, με τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου να δίνει στον αέρα όλες τις πληροφορίες για το επόμενο βήμα της σχέσης της 33χρονης σταρ με τον 31χρονο άσο των γηπέδων.

«Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε, είπε το “ναι” απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο “House of fame” και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το “House of fame”, θα τελειώσει ο κορονοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι, να θυμίσουμε, μετράει τέσσερα περίπου χρόνια σχέσης, ενώ πριν κάποιους μήνες υπήρξαν φήμες χωρισμού οι οποίες γρήγορα διαλύθηκαν.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση