ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης: Η tb φωτογραφία με την μητέρα του - «Μου λείπεις»

Η συγκινητική ανάρτηση του Προέδρου

Δέσποινα Άσπρου

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα (12 Φεβρουαρίου) για τον ΠτΔ Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς έχει να θυμάται χάρες αλλά και μια μεγάλη λύπη. 

Σαν σήμερα, λοιπόν, πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου του 2023, ο ίδιος εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρο, ενώ πριν αρκετά χρόνια -την ίδια ημερομηνία- έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

Με αφορμή το γεγονός, ο ίδιος μοιράστηκε ένα #tb κοινό τους στιγμιότυπο σε στόρι και έγραψε: "#μητέρα #ΑκομαΣεΑγαπω #ΑκομηΜουΛείπεις".

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, «Όμορφη Ημέρα, Κάθε Μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στην μητέρα, τον πατέρα αλλά και τον αδελφό του που δεν είναι πιά μαζί του.

Μιλώντας για τους γονείς του που έφυγαν σε διάστημα τριών μηνών, είπε: «Ήταν δύσκολο και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με χιλιάδες ερωτήματα γιατί… πρώτος έφυγε ο πατέρας μου και η μητέρα μου, τον ακολούθησε γιατί πιστεύω ότι ήταν τόσο δεμένοι. Μετά έχασα τον αδερφό μου που ζούσε στις ΗΠΑ…ήταν δύσκολη η διαδικασία μετάβασης εκεί λόγω της γραφειοκρατίας για θεώρηση βίζας».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση