ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο και οι σκέψεις για τρίτο παιδί

«Το έχω πει πολύ πρόσφατα ότι εγώ θα ήθελα πολύ και ένα τρίτο παιδί αλλά ο Γιώργος µού το έχει ξεκόψει»

Συνέντευξη στο περιοδικό Beautiful People παραχώρησε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, μιλώντας τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και σύζυγος του άσου του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Εφραίμ, αποκάλυψε το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επικοινωνία είναι το πρώτο.

«Η επικοινωνία για µένα είναι το πρώτο! Το να µπορεί ο άλλος, εκτός από σύντροφός σου, να είναι και ο καλύτερός σου φίλος, να µπορείς να συζητάς µε τον άλλον την οποιαδήποτε βλακεία σού κατέβει στο κεφάλι χωρίς να σε κρίνει κι εσύ αντίστοιχα. Όταν υπάρχει αυτό το στοιχείο σε ένα γάµο, νοµίζω πως όλα τα άλλα έρχονται από µόνα τους. Να κοιτάζεις τον άλλον και να ξέρει τι σκέφτεσαι, πώς νιώθεις και τι θέλεις», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η 37χρονη μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. «Το έχω πει πολύ πρόσφατα ότι εγώ θα ήθελα πολύ και ένα τρίτο παιδί αλλά ο Γιώργος µού το έχει ξεκόψει», είπε με χιούμορ η μητέρα δύο παιδιών.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση