ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο Λούης Πατσαλίδης: «Είχα πόνο στο στομάχι»

Με έντονο ύφος ο γνωστός παρουσιαστής ρίχνει τα πυρά του

Τις πρώτες στιγμές του στην τηλεόραση, μετά την παραίτησή του από την τράπεζα, θυμήθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή «Podcast Talks» με την Στέλλα Στυλιανού ο παρουσιαστής του Alpha, Λούης Πατσαλίδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τους πρώτους δύο μήνες της εκπομπής είχε έντονο πόνο στο στομάχι από τις κριτικές που γράφονταν εκείνη την εποχή, ενώ αντίθετα τα νούμερα ήταν άκρως ικανοποιητικά. Μάλιστα, σκέφτηκε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, αφού δεν άντεχε να διαβάζει ανυπόστατες κριτικές.

Όπως είπε, κριτική της εποχής είχε κάνει λάθος, χρεώνοντας στην εκπομπή του στο Sigma χαμηλά νούμερα τηλεθέασης διαφορετικής εκπομπής.

«Η μία φορά που αντέδρασα σε κριτική ήταν όταν έφυγα από το Sigma και πήγα στον Alpha, την έχω ακόμα. Βασίστηκε πάνω σε λάθος νούμερα και ότι “ο Alpha πήρε τον Πατσαλίδη και πέταξε τα λεφτά και τα νούμερα του ήταν μονοψήφια”. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα “που βασίστηκε η κριτική;”. Όταν μου είπαν τα νούμερα τηλεθέασης που βασίστηκαν κατάλαβα ότι έβλεπαν την τηλεθέαση άλλης εκπομπής», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X