
Beautiful People team
Στο Πάμε Δανάη μίλησε ο Τόνυ Δημητρίου, αποκαλύπτοντας άγνωστες προσωπικές στιγμές αλλά και τη στάση του απέναντι στη ζωή, το θέατρο και την εποχή των social media.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα βαθιά ανθρώπινο περιστατικό που βίωσε, αποκαλύπτοντας πως είχε χρειαστεί να εμφανιστεί στη σκηνή ενώ την ίδια στιγμή ο αδερφός του κινδύνευε σοβαρά μετά από τροχαίο: «Για μένα είναι πιο σημαντικό από το να παίζω στο Ηρώδειο, να παίζω σε ένα απομακρυσμένο νησί. Είχε τρακάρει σοβαρά ο αδερφός μου και μπορεί να μη ζούσε, και εγώ έπρεπε να παίξω στο θέατρο… Ήταν πολύ σοβαρό».
Παράλληλα, εξέφρασε τη θλίψη του για τη νέα γενιά και την απώλεια της αληθινής ανθρώπινης επαφής: «Λυπάμαι για τους νέους ανθρώπους γιατί λόγω social έχει χαθεί η προσωπική επαφή».
Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα προσωπικό περιστατικό, όταν βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο και η παρουσία του… μεταφέρθηκε αλλού χωρίς τη θέλησή του: «Μου έχει τύχει να έχω πάει στον Μαζωνάκη και με τράβηξαν και το έστειλαν στο κορίτσι μου».
Δείτε το βίντεο: