ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σχόλιο που δεν περιμέναμε από την Χατζηπαντελή για την ομορφιά και τις Μπάρμπι

Η δήλωση του γνωστού μοντέλου που έγινε viral

Δέσποινα Άσπρου

Αρνούµενη να µπει σε καλούπια και παραµένοντας ανεπηρέαστη από τη γνώµη των άλλων, η Σοφία Χατζηπαντελή διαγράφει τη δική της λαµπερή πορεία στον κόσµο της µόδας και καταφέρνει µε το body positive κίνηµα #Unibrow που έχει ιδρύσει να βρίσκεται στο επίκεντρο και να στέλνει τα δικά της ηχηρά µηνύµατα.

Η ίδια, ωστόσο, έκανε μια απρόσμενη δήλωση για την ομορφιά της κατά την διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του «My Style Rocks» που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και το οποίο είχε ως θέμα την Barbie, με τις παίχτριες να καλούνται να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τη διάσημη κούκλα της Mattel.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, όταν η Κατερίνα Καραβάτου παρουσίασε τους κριτές, την ώρα που εμφανίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή ντυμένη στα μαύρα, είπε πως είναι η «η πιο άσχημη Barbie».

Αναλυτικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε: «Εσύ ποια Barbie είσαι;» με το μοντέλο και κριτή να απαντά: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie… Όταν ήμουν μικρή και είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έκοβα τα πόδια. Εγώ αυτό έβρισκα όμορφο. Να τις κάνω άσχημες».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση