ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μήνυμα της Φιλίππας Καρσερά στην Χριστιάνα Αρτεμίου

Η εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας σε θεατρική παράσταση και το μήνυμα που θέλησε να στείλει.

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από μια της ανάρτηση στα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά, θέλησε να στείλει και διαδικτυακά τα συγχαρητήριά της στις ηθοποιούς Χριστιάνα Αρτεμίου και Ριάνα Ανδριανή Αθανασίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλίππα Καρσερά το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου, παρακολούθησε την θεατρική παράσταση "Λυσιστράτη" του ΘΟΚ στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών – «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ΄» και με το τέλος της, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το φινάλε και κάνοντας tag τις δύο ηθοποιούς έγραψε: “Λυσιστράτη, ΘΟΚ, συγχαρητήρια”.

Πέραν όμως από αυτή την ανάρτηση, η Φιλίππα Καρσερά έκανε πρόσφατα ένα ακόμη πολύ όμορφο ποστ. Σε αυτό την είδαμε να βρίσκεται στην τελική γιορτή της Σχολής Τυφλών "Άγιος Βαρνάβας" και μέσα από την λεζάντα της ανάρτησής της να στέλνει ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

"Είναι ατέλειωτα τα αποθέματα αγάπης και δύναμης. Συγκίνηση, θαυμασμός και ευγνωμοσύνη από την συμμετοχή μου στην τελική γιορτή της Σχολής Τυφλών "Άγιος Βαρνάβας". Ευχαριστώ από καρδιάς συντελεστές, μαθητές, φροντιστές, εκπαιδευτικούς για την σκληρή δουλειά και το υψηλό επίπεδο τόσο της εκδήλωσης όσο και του έργου της σχολής προς τα άτομα με οπτική αναπηρία. Οφείλουμε όλοι, και πρωτίστως η πολιτεία, να προβούμε σε περαιτέρω έργα ώστε να εξαλείψουμε κάθε μορφή αποκλεισμού, και την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες στην κοινωνία. Χαίρομαι που οι πρώτες δράσεις της διακυβέρνησης του συζύγου μου, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσαν το στίγμα για την κοινωνία που οραματιζόμαστε. Της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής. Και προχωράμε. Είμαστε δίπλα σας", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση