ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τί θα κάνει ο Αβέρωφ τη μέρα των ερωτευμένων;

Τί λέει για τη φύση και το Προεδρικό

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Πρώτη μέρα του πιο ερωτικού μήνα του χρόνου και δεν ήταν δυνατόν ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου να μην ρωτήσουν τον υποψήφιο πρόεδρο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε το πρωί καλεσμένος στο πρωινό του Lovefm σε μια χαλαρή συζήτηση με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, όπου με αφοπλιστική ειλικρίνεια τους απάντησε τι θα κάνει. «Ετελειώσαν οι εκλογές στις 12, στις 13 ο Αβέρωφ πιάνει τη Μαριού του και τον Περικλή του και πάει να περάσει οικογενειακά».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Τάσου Τρύφωνος, ο οποίος εξέφρασε την απορία στο τι θα κάνει, αν βγει Πρόεδρος. Ο Αβέρωφ με το γνωστό του χιούμορ του είπε: «Εν τζιαι είπα εν θα έρθω πίσω ως την πρώτη του Μάρτη...»

«Αυτή θα είναι η ευχή μας» πρόσθεσε η Χριστιάνα Αρτεμίου, «Καθαρά Δευτέρα στους κήπους του Προεδρικού. Εκεί θα φάμε το πατζάρι μας». Ο υποψήφιος πρόεδρος πήρε τη σκυτάλη και απάντησε: «Στο Προεδρικό, σεμνά το λέω, ταπεινά, πιστεύω, θα είμαστε, όχι για φιλοδοξίες, αλλά για το καλό του τόπου, γιατί μπορούμε να φτιάξουμε ακόμα μια καλύτερη Κύπρο. Αλλά έχει καλύτερο τόπο εν όμορφη η ενδοχώρα μας η φύση μας να περάσουμε τη Δευτέρα της Καθαράς έξω στη φύση».

Δείτε το βίντεο:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση