ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοδότου - Μισιρλή: Το απρόοπτο περιστατικό στον γάμο τους

Η αντίδραση της νύφης μετά την ατυχή στιγμή.

Δέσποινα Άσπρου

Ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδότου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Έλις Μισιρλή, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιταλία και οι δύο τους, έλαμπαν από ευτυχία, με τον τριήμερο γάμο τους που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 28/5 να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο γάμος της χρονιάς - για τα κυπριακά τουλάχιστον δεδομένα.

Δύο περίπου εικοσιτετράωρα μετά το μυστήριο, αρκετά στιγμιότυπα έχουν κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα και προκαλούν ενδιαφέρον. Ανάμεσα σε αυτά, και ένα απρόοπτο περιστατικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, καθώς ο Γιώργος Θεοδότου κατευθυνόταν μαζί με την μητέρα του Κάτια Θεοδότου, προς τη νύφη και τον πατέρα της. Η συγκίνηση του ίδιου ήταν εμφανής, ενώ τόσο η Έλις Μισιρλή, όσο και εκείνος, έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι. Λίγο μετά από το ρομαντικό φιλί που αντάλλαξαν οι δύο τους και έπειτα, από το στοργικό φιλί που έδωσε στον επιχειρηματία ο πεθερός του, ξαφνικά το γαμήλιο βέλο της νύφης έπεσε, με αποτέλεσμα να έρχεται σε ελαφριά αμηχανία. Αν και στο βίντεο δεν είδαμε την συνέχεια, είμαστε βέβαιοι πως η Έλις αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ, αφού πρόκειται για μια άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί σε κάθε νύφη.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση