ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοδότου: Το εργένικο πάρτι, οι στυλάτοι κολλητοί & τα «αλλάματα» στην Ιταλία

Συγκεντρώσαμε όλα τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Κύπριος επιχειρηματίας από τον γάμο του και τις ετοιμασίες.

Δέσποινα Άσπρου

Σε ένα πραγματικά ονειρικό και παραμυθένιο σκηνικό με φόντο τη λίμνη Κόμο ο Γιώργος Θεοδότου και η Έλις Μισιρλή, χθες, Κυριακή 28 Μαϊου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο επιχειρηματίας, λάμποντας από ευτυχία δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα - τόσο από τις ετοιμασίες, όσο και από την ώρα του γάμου.

Ένα από τα highlights των αναρτήσεών του ήταν σίγουρα η στιγμή που τον ξύριζαν και η οποία αποκάλυψε, ότι παρά το ότι το ζευγάρι επέλεξε να κάνει την τελετή του γάμου του εκτός Κύπρου, διατήρησε την παράδοση των «αλλαμάτων» του γαμπρού.

Πέρα από τον Γιώργο Θεοδότου, που ήταν ιδιαίετερα κομψός και ο οποίος επέλε να φορέσει ένα μαύρο κουστούμι με ιδιαίτερο blazer, σούπερ stylish ήταν και οι φίλοι του γαμπρού - τόσο στο pre - wedding party, όσο και στην ημέρα του γάμου.

Πριν από τον γάμο, το ζευγάρι οργάνωσε και ένα υπέροχο, τελευταίο, εργένικο Italian party υπό το θέμα "Dancing in the rain". Όπως ήταν αναμενόμενο, η διακόσμηση είχε άρωμα Ιταλίας, με τα τραπέζια να ήταν γεμάτα με στοιχεία που αντιπροσώπευαν την ιταλική κουλτούρα. Εντυπωσιακά σόου, χορός και πολλά χαμόγελα, ήταν τα βασικά του στοιχεία - χωρίς όμως τα στυλάτα looks της νύφης και των καλεσμένων να περνούν απαρατήρητα.

H περήφανη μαμά του επιχειρηματία, Κάτια Θεοδότου, ήταν άκρως εντυπωσιακή με το φλοράλ φόρεμα που είχε επιλέξει στο pre-wedding party του ζευγαριού.

Το ίδιο λαμπερή ήταν και η αδερφή του γαμπρού, Ελίνα Θεοδότου η οποία επένδυσε σε μια κόκκινη ασύμμετρη δημιουργία με φτερά.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση