ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου!»

Η δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου που θα συζητηθεί

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Δηλώσεις στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, λίγο πριν την αναχώρησή τους για Ασία, με αφορμή τα γυρίσματα του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού του STAR, “Asia Express”, με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ιλάειρα Ζήση, η οποία πριν λίγο καιρό παρουσίασε τη δική της συλλογή ρούχων, κάνοντας ένα νέο επαγγελματικό βήμα, είπε αρχικά: «Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να σχολιάζει: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;».

Ο γνωστός Κύπριος θεατρικός παραγωγός μιλώντας για το ριάλιτι που πρόκειται οι δυό τους να συμμετάσχουν ανέφερε: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα».

Τέλος, η Ιλάειρη Ζήση αναφερόμενη στην κοινή τους επιθυμία να γίνουν γονείς είπε: «Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος "να κάνουμε ένα μωρό". Δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα. Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό». Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε τη δήλωση αυτή με χιούμορ λέγοντας: «Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να παντρευτούν στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο, ενώ παρόντες θα είναι και οι νονοί του γαμπρού, που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη.

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση