ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τερέζα Ηλιάδη: Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα από το Pre-wedding party του γιου της

Δείτε την φωτογραφία

Δέσποινα Άσπρου

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το feed του Instagram μας γέμισε με υπέροχες και άκρως ρομαντικές φωτογραφίες από τον γάμο του Νίκου Ηλιάδη και της εκλεκτής της καρδιάς του, Αγγελίνας Γεωργίου, ο οποίος έλαβε χώρα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Λεμεσό, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε χλιδάτο ξενοδοχείο της πόλης. Τέσσερις περίπου ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο, κυκλοφόρησα για πρώτη φορά φωτογραφία από το Pre-wedding πάρτι του ζευγαριού.

Αν και δεν ήρθαν στην δημοσίοτητα πληροφορίες για το πάρτι που έλαβε χώρα λίγο πριν ενωθεί το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά του γάμου, ούτε και μάθαμε για τον χώρο διεξαγωγής και τους καλεσμένους που βρέθηκαν σε αυτό, απ' όσο καταλάβαμε από την εικόνα που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ήταν εξίσου λαμπερό όσο και η μεγάλη ημέρα του Νίκου και της Αγγελίνας.

Στην φωτογραφία είδαμε την Τερέζα Ηλιάδη να ποζάρει με την νύφη της, Αγγελίνα Γεωργίου και την δίδυμη αδερφή της Αγγέλω Δημητρίου. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω και οι τρεις κυρίες ήταν ιδιαίτερα κομψές, ενώ και οι τρεις τους για την περίσταση επένδυσαν σε suits. 

Δείτε την φωτογραφία:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση