ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάσος Τρύφωνος: «Ζήλεψα τη Νίκη Λυμπεράκη... θα έκανα χαλαρωτικό μασάζ στον Καρβέλα»

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τη viral συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα

Viral έχουν γίνει αρκετές από τις δηλώσεις που έκανε στη πρώτη του συνέντευξη μετά από 25 χρόνια ο Νίκος Καρβέλας, ενώ η διαφωνία του  μουσικοσυνθέτη με την Νίκη Λυμπεράκη στον αέρα της εκπομπής «Μεγάλη εικόνα» προκάλεσε ντόρο.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» είπε πιο συγκεκριμένα ο Καρβέλας στην παρουσιάστρια.

Κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη σε event που βρέθηκε την Τρίτη ο Τάσος Τρύφωνος, είπε: «Αυτός είναι ο Νίκος Καρβέλας. Ζήλεψα τη συνέντευξη και τη Νίκη Λυμπεράκη. Θα ήθελα να την κάνω εγώ. Δεν θα στεκόμουν τόσο πολύ στο θέμα του βόθρου στη Βουλή γιατί θα περίμενα να το πει. Θα προσπαθούσα ένα πιο χαλαρωτικό μασάζ για να βγει έτσι πιο πολλή κουβέντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA