ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάσος Τρύφωνος: Τί είπε για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου

«Τρεις μέρες μαζί του στην Κύπρο…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο έκανε ο Τάσος Τρύφωνος το πρωί της Τετάρτης (6/12).

Ο γνωστός Κύπριος παρουσιαστής και δημοσιογράφος σχολίασε τη φημολογούμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, αφού όλα ξεκίνησαν μετά την πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού στον ίδιο, για την εκπομπή του “Τετ α τετ”, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του.

Όπως ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τρύφωνος: «Πρώτη φορά μου έχει τύχει στα τόσα χρόνια να κάνω συνέντευξη, όπου να μην έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο τον καλεσμένο. Στην περίπτωση του Στάνκογλου, δεν τον ρώτησα καθόλου για νέα σχέση ή οτιδήποτε και να παίζει η συνέντευξη μετά και να γίνεται χαμός για τη νέα του σχέση. Τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτό και του λέω: ''να σου πω, τι έχει γίνει εδώ;''. Μου λέει ''ούτε εγώ έχω καταλάβει...''».

Τέλος, ο Τάσος Τρύφωνος εξέφρασε την προσωπική του άποψη, για τα όσα ακούγονται για τη φημολογούμενη νέα σχέση του ηθοποιού λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δε θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν, από αυτά που μου είπε και ο ίδιος ο Γιάννης. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. [...] Τρεις μέρες που ήμασταν με τον Γιάννη στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου κάτι που να δείχνει ότι είναι σε μία σχέση. Ένιωθα ότι είναι χαλαρός, οπότε μου έκανε και μένα εντύπωση μετά που βγήκε όλο αυτό. Ξαναλέω, εγώ νομίζω ότι δεν ισχύει. Ήταν ξαφνιασμένος (όταν μιλήσαμε) και το έβλεπε και με χιούμορ. Μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι άμα ήταν, θα το έλεγε πρώτα στα παιδιά του».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση