ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

TIPPING POINT: Backstage φωτογραφίες από την αυριανή πρεμιέρα στον ALPHA Κύπρου

Από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το TIPPING POINT, θα μεταδίδεται καθημερινά στις 7 το απόγευμα από τον ALPHA Κύπρου

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ALPHA Κύπρου με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, κάνει αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στις 9 το βράδυ με ειδικό celecrity επεισόδιο και παίκτες δημοφιλή και αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Λούης Πατσαλίδης και η Χριστιάνα Αρτεμίου θα «κονταροκτυπηθούν» μεταξύ τους αλλά και με τη «μηχανή» για 10,000 ευρώ, σε ένα απολαυστικό επεισόδιο. Ποιος θα καταφέρει να «εξουδετερώσει» τους άλλους δυο και να πάει στον τελικό με τη μηχανή για το τζακ-ποτ των 10,000 ευρώ;

Το γύρισμα έγινε πριν λίγες μέρες στο ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό studio του TIPPING POINT και οι πληροφορίες λένε ότι έπεσε πολύ γέλιο αλλά υπήρξε και αγωνία και ένταση ανάμεσα στους τρεις διάσημους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι «πορώθηκαν» με το νέο τηλεπαιχνίδι.
Το TIPPING POINT είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της βρετανικής τηλεόρασης αφού μεταδίδεται εδώ και δώδεκα χρόνια καθημερινά με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι θα προβληθεί στην Κύπρο και για τις ανάγκες της απαιτητικής παραγωγής, ήρθαν τεχνικοί από τη Βρετανία και ομάδα του ALPHA Κύπρου και ο Τάσος Τρύφωνος, ταξίδεψαν τονπερασμένο Απρίλιο στο Λονδίνο και στο Bristol , όπου γίνονται τα γυρίσματα του αγγλικού παιχνιδιού, για να τα δουν από κοντά.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, τύχης και στρατηγικής όπου τρεις παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά και με τη μηχανή που ρίχνει τα κέρματα , για να κερδίσουν 10,000 ευρώ καθώς και πλούσια δώρα. Ένας μόνο θα φύγει με χρηματικό ποσό.

Από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το TIPPING POINT, θα μεταδίδεται καθημερινά στις 7 το απόγευμα από τον ALPHA Κύπρου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το γύρισμα του πρώτου celebrity edition επεισοδίου που θα απολαύσουμε αύριο στις οθόνες μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση