ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες

Το εξάγωνο Αφροδίτης και Άρη επηρεάζει τις καρμικές σχέσεις 2-14 Αυγούστου.

Πολλοί πιστευτούν ότι υπάρχει αυτός ο ένας και μοναδικός με τον οποίο έχουμε συναντηθεί και σε προηγούμενη ζωή -αν κάτι τέτοιο υπάρχει. Αυτή η πεποίθηση γίνεται πιο έντονη όταν νιώθουμε μεγάλη οικειότητα με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Από τις 2 Αυγούστου μέχρι και τις 14 θα δώσουμε σημασία σε αυτές τις καρμικές σχέσεις. Κάποια ζώδια μάλιστα, σύμφωνα με το Your Tango, θα χωρίσουν αφού θα συνειδητοποιήσουν τον λόγο που είναι με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Υπάρχει μια επαναστατική πλευρά σε αυτή τη διέλευση που μας εμπνέει να θέλουμε την ευτυχία. Παράλληλα, συνειδητοποιούμε ότι για να την αποκτήσουμε θα πρέπει να αφήσουμε ανθρώπους πίσω μας. Μήπως ανήκετε στα ζώδια που θα χωρίσουν τις επόμενες ημέρες;

Ταύρος
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως όλα περνούν. Έχετε ξαναζήσει κάποια πράγματα και έχει καταλήξει στο ίδιο πράγμα οπότε το συμπέρασμα για τη σχέση σας είναι ένα: θα πρέπει να τελειώσει.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι δεν τα βρίσκετε αλλά με το ότι θέλετε τον δικό σας χώρο για να εξελιχθείτε. Έχουν ολοκληρώσει τον σκοπό τους στη ζωή σας και μπορεί αυτό να ακούγεται ψυχρό αλλά είναι ρεαλιστικό.

Δίδυμος
Είναι ώρα να πείτε αντίο και το ξέρετε. Κρατιόσασταν σε αυτή τη σχέση πού καιρό και όσο πολύ και να αγαπάτε αυτόν τον άνθρωπο και σας αγαπάει και αυτός, κάτι έχει χαλάσει στη σχέση που δεν φτιάχνεται. Αυτό συμβαίνει και είναι φυσιολογικό. Δεν κρατούν όλες οι σχέσεις για πάντα όσο στενές και να είναι.

Μπορεί να ήσασταν πολύ κοντά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που πρέπει να αφήσετε και ίσως να νιώθατε και οι δύο ότι ήσασταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

Αιγόκερως
Οι σχέσεις, όπως και οι δουλειές, έχουν αρχή, μέσα και τέλος. Δεν ξέρετε άλλωστε και άλλο τρόπο αφού δεν πιστεύετε στο «για πάντα». Σας αρέσει η ρομαντική πλευρά αυτής της σκέψης αλλά δεν είστε οπαδός της στη ζωή σας.

Έχετε νιώσει το βάθος μιας καρμικής σχέσης και παρόλο που είναι υπέροχη και μαγική, είναι σαν τις φιλίες και οι φιλίες φτιάχνονται από ανθρώπους. Για εσάς οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα και αυτό είναι κάτι που αποδέχεστε.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση