ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλβια Μαυροπούλου: Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η φωτογραφία και το μήνυμα της στη Meghan Markle

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Σε πελάγη ευτυχία πλέει η γνωστή επιχειρηματίας και fashion stylist Σύλβια Μαυροπούλου μιας και μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Μιχαηλίδη περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η Σύλβια για όσους τη γνωρίζουν είναι γνωστή για την ευφυία και τους ευφάνταστους τρόπους που βρίσκει να αυτοσαρκάζεται είτε μέσω της καθημερινότητάς της με τους φίλους και όσους την περιβάλλουν είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εν αναμονή λοιπόν του δεύτερου παιδιού αφού έχουν ήδη μια κορούλα και η Σύλβια ανέβασε ποστ που μας έκανε όλους να χαρούμε με το χαρμόσυνο νέο αλλά και να γελάσουμε με τον τρόπο που αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια. Ανήρτησε λοιπόν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της παίρνοντας την ίδια πόζα που πήρε η Meghan Markle στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που κυκλοφόρησε προκειμένου να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Μόνο που η Σύλβια στο σκηνικό που έστησε έλειπε ο σύζυγος.

Τι έγραψε στη λεζάντα; «Εντάξει Meghan η φωτογραφία μου μπορεί να μην είναι τόσο τέλεια σαν τη δική σου αλλά παίρνει Α μόνο και μόνο για την προσπάθεια. Το ξέρω ότι μπορεί να είσαι παντρεμένη με ένα πρίγκιπα αλλά και γω είμαι παντρεμένη με ένα Grinch. Είσαι κάτω από ένα μεγάλο δέντρο και γω κάτω από τη λεμονιά. Καλά εσένα μπορεί ο πρίγκιπας σου να ποζάρει και μένα όχι αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι μέχρι το καλοκαίρι θα μας βλέπουν και τις δύο φάλαινες». Αυτό έγραψε βάζοντας #round2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση