ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στο Survivor: Αποχώρησαν δύο παίκτες από το ριάλιτι

Ο νέος τραυματισμός στο ριάλιτι επιβίωσης

Νύχτα αποχώρησης ήταν η χθεσινή για το Survivor. Ένας παίκτης από την μπλε ομάδα είδε την πόρτα της εξόδου και αυτός ο παίκτης ήταν ο Κρις Σταμούλης.

Από τους υποψήφιους προς αποχώρηση Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Πάνο Καλλίδη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού ήταν ο δικηγόρος ο οποίος πήρε τη δάδα της επιστροφής για την πατρίδα.

Στο συμβούλιο εξ αποστάσεως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, επίσης, ότι η Σοφία Μαργαρίτη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και αποχώρησε αναγκαστικά από το Survivor. Από τα αγωνίσματα θα απέχει για λίγες ημέρες και ο Τριαντάφυλλος που μετά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση