
Beautiful People team
Η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο προκειμένου να επισκεφθεί και να συναντήσει αγαπημένα της πρόσωπα, έχει τα γενέθλιά της σε λίγες ημέρες. Μάλιστα ήδη άρχισε να δέχεται δώρα από πολύ νωρίς.
Συγκεκριμένα, η Κύπρια παρουσιάστρια που είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Αθηνών λόγω του γάμου της με τον Τζώνη Καλημέρη, παρέλαβε ένα όμορφο δώρο από καλή της φίλη και θέλησε να την ευχαριστήσει και δημόσια.
«Τι όμορφη έκπληξη. Το πρώτο δώρο γενεθλίων μου έφτασε από την Κύπρο λίγο νωρίτερα αλλά με πολλή αγάπη. Από τον Αντωνάκι μου. Πόσο με συγκίνησες», ανέφερε στην ανάρτησή της η Ελπίδα Ιακωβίδου, δείχνοντάς μας το κολάζ που της ετοίμασε η φίλη της με τα εξώφυλλα που έχει κάνει κατά καιρούς η λαμπερή Κύπρια παρουσιάστρια.
Δείτε το στιγμιότυπο: