ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκινημένη ανακοίνωσε την αποχώρησή της η Ελένη Μενεγάκη (vid)

Οι συνεργάτες της με αφορμή την ονομαστική της εορτή της ετοίμασαν ένα όμορφο βίντεο

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη η οποία ανακοίνωσε ιδιαίτερα συγκινημένη την αποχώρησηή της από το κανάλι του Alpha με το οποίο συνεργαζόταν για 15 ολόκληρα χρόνια.

Οι συνεργάτες της με αφορμή την ονομαστική της εορτή της ετοίμασαν ένα όμορφο βίντεο. Η ίδια θέλησε να μιλήσει για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον σταθμό.

Από πέρσι είχε αποφασίσει όπως δήλωσε να αποχωρήσει και του χρόνου θα είναι η πρώτη χρονιά μετά από 30 χρόνια είναι ότι δεν θα δούμε στην τηλεόραση. Όπως δήλωσε περίμενε την συγκεκριμένη μέρα της ονομαστικής της εορτής για να μιλήσει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, «Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δε χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο must 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση