ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Κύπρο ο πρίγκιπας Aλβέρτος: Η φωτογραφία σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας

Όσα έγιναν γνωστά για την επίσκεψή του στο νησί μας

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, με αφορμή το Παγκόσμιο Συνέδριο «Our Ocean Conference», που έλαβε χώρα. Με το τέλος της επίσκεψής του και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της 17ης Απριλίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ταξίδεψε στο νησί μας, υπό άκρα μυστικότητα καθώς επρόκειτο για ιδιωτικό ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος διέμεινε στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας. Κατά την επίσκεψή του ήταν πολύ φιλικός και ευγενικός, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Έβρο Στυλιανού, καθώς και με άλλα πρόσωπα που ζήτησαν αναμνηστικές φωτογραφίες. 


Φωτογραφία: Έβρος Στυλιανού

Αν και μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστά περισσότερα σχετικά με το πώς πέρασε την χθεσινή ημέρα, μάθαμε πως επισκέφτηκε υποκαταστήματα της epic, η οποία ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό και κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ήταν απόλυτα προσιτός και χαμογελαστός, ενώ έβγαλε και σέλφι με υπαλλήλους των καταστημάτων.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πηγή, εκμεταλλεύτηκε την άφιξή του στο νησί μας και απόλαυσε το γεύμα του παραλιακά.

Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγος της πριγκίπισσας Charlene, η οποία δεν τον συνόδευσε στο ταξίδι του, ήρθε στο νησί μας - με το πιο πρόσφατο ταξίδι του (τουλάχιστον γνωστό) να έγινε τον Απρίλιο του 2023  μετά από πρόσκληση του Τζον Χριστοδούλου. Το ταξίδι του πρίγκιπα την περασμένη χρονιά πραγματοποιήθηκε ενόψει της τελετής βράβευσης του διαγωνισμού «Love Cyprus», τον όποιο διοργάνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @hshprincealbertii

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση