ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταύρος Κωνσταντίνου-Έλενα Ανδρέου: Παντρεύτηκαν!

Το ζευγάρι μόλις επισημοποίησε τη σχέση του

Παντρεμένο ζευγάρι είναι πλέον ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Ανδρέου, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου επισημοποίησαν την πολυετή σχέση τους στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Ο γάμος του ήταν για αρκετούς ξαφνικός καθότι μέχρι πρότινος δεν υπήρχε οποιαδήποτε πληροφορία για το ευχάριστο γεγονός. Θυμίζεται ότι το ζευγάρι κρατάει από την αρχή της σχέσης του χαμηλούς τόνους.

Η όμορφη επιχειρηματίας επέλεξε ένα λευκό σύνολο που το συνόδεψε με ένα βέλο, ενώ ο τραγουδιστής ένα κομψό μαύρο κουστούμι. 

Φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού ανέβασε η γνωστή γυμνάστρια, Κρίστη Παναγιώτου.

Η Κρίστη Παναγιώτου ποζάρει πλάι στην όμορφη νύφη.

Σε μία σπάνια αναφορά για τη σύντροφό του και πλέον σύζυγό του σε μία παλιότερη συνέντευξη του στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει ότι «η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που με συμπληρώνει. Είμαστε μαζί τρια χρόνια και θεωρώ ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Στέκεται δίπλα μου ανά πάσα στιγμή. Αγαπά τον Σταύρο γι’ αυτό που είναι και μετά επειδή είναι ο Σταύρος Κωνσταντίνου ο τραγουδιστής. Αισθάνομαι πάρα πολλά πράγματα και ξέρω ότι θα πάω στην αγκαλιά της Έλενας μετά από μία δύσκολη μέρα και θα ησυχάσω. Με την Έλενα νιώθω ότι έχω ήδη μία οικογένεια».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X