ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφοκλής Κασκαούνιας: Συγκινεί για το χαμό του πατέρα του

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Βυθισμένος στο πένθος είναι από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, 18 Απριλίου, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, αφού ''έφυγε'' από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας, Κώστας Βασιλείου.

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή το χαμό του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες μαζί του, ενω σχολίασε στη σχετική λεζάντα: «Παπά μου αγαπημένε. Λένε ότι όταν κάποιος ποιος φύγει τη μεγάλη εβδομάδα είναι δίκαιος άνθρωπος, και εσύ είσαι όντως δίκαιος άνθρωπος.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου είμαι σίγουρος ότι θα βλέπεις τις δουλειές μου θα διασκεδάζεις μαζί μου. θα βλέπεις τις παραστάσεις μου και να περνάς όμορφα. και θα με προσέχεις. θα μου δίνεις πάντα τις συμβουλές σου, θα μου κάνεις πάντα τις κριτικές σου, και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα σε ακούω. να μας προσεχείς όλους και να σαι σίγουρος ότι θα προσέχουμε τη μάνα που σε φρόντιζεν τόσον καιρό θα σε αγαπώ για πάντα θα σε σκέφτομαι και θα μου λείπεις. καλό ταξίδι μπαμπά και στο επανιδείν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, Το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Αρεταίειο νοσοκομείο του παθολογικού, που σε φρόντιζαν με αγάπη σαν να ήσουν ο πατέρας τους, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς πού για δύο χρόνια σε φρόντιζαν για να σε έχουμε δίπλα μας, το γιατρό Andreas Kourouklaris για αυτά τα δύο χρόνια που σε φρόντιζε. Που πλέον για μένα δεν είναι μόνο γιατρός αλλά και ένας πολύ καλός φίλος. ευχαριστώ το γιατρό Nikolas Charalambous για όλα αυτά που έκανε. και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς Michail Papoulas και George Markides ,
Ευχαριστώ την Xenia Eleftheriou για την πολύτιμη βοήθεια».

 

Η οικογένεια του Beautiful People εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της..

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση