ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: Την ζητούν πίσω στο GNTM και εκείνη αρνείται!

Τί συνέβη;

Παρελθόν αποτελεί πλέον η Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM, μιας και όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, αποτελούσε ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, μόνο για τα auditions, γι' αυτό άλλωστε είχε και τον τίτλο της ''Guest Judge''.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/10) την είδαμε να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας, λίγο πριν τα ID Catwalk. Οι υπόλοιποι κριτές την αποχαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της.

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη για το «Πρω1νό», που προβλήθηκε την Τρίτη (4/10), την ζητούν πίσω στο GNTM και εκείνη αρνείται!

Όπως ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή η παραγωγή φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης, αν και πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάνανε πρόταση στη Σοφία Χατζηπαντελή να γυρίσει πίσω για μερικές guest ακόμα εμφανίσεις στην επιτροπή του GNTM 5 αλλά εκείνη έριξε μια μαύρη πέτρα, χωρίς να θέλει να τους ξαναδεί». Η Φωτεινή Πετρόγιαννη με τη σειρά της τόνισε πως «η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θέλει γιατί θεωρεί πως αυτό που έζησε εδώ δεν της ταίριαζε και ίσως δεν κέρδισε τίποτα απ’ όλο αυτό με την καριέρα την οποία βιώνει έξω».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της κουβέντας που έγινε στο πλατό της πρωινής εκπομπής, μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως η Σοφία Χατζηπαντελή δεν τα πηγαίνει καλά με τον Τάσο Σοφρωνίου.

Θα τη δούμε ξανά στο ριάλιτι μόδας ή αποτελεί παρελθόν οριστικά; Ο καιρός θα το δείξει..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA