ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: Τί θα άλλαζε στην εμφάνισή της;

Η αποκάλυψη μέσω instagram

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα διεθνούς φήμης μοντέλο, η οποία έχει ήδη διαγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο της μόδας, χάρη στην ''ιδιαίτερη'' εμφάνισή της. Συνεργασίες κορυφής και για την Ελλάδα και την Κύπρο η συμμετοχή της στον 5ο κύκλο του GNTM στο ρόλο του judge κριτή έκαναν τη φήμη της να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. 

Η ίδια είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, αν και έχει κι εκείνη τις πιο σκοτεινές στιγμές της, ενώ δε διστάζει να μιλήσει και για πιο προσωπικές της σκέψεις και συναισθήματα. Ο Alec Maxwell, σκηνοθέτης και συνεργάτης της Models.com των Kloss Films στα πλαίσια των ''Taking a selfie series'' δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram selfie φωτογραφίες διαφόρων προσώπων, ανάμεσα σε αυτούς και της Σοφίας Χατζηπαντελή. Στη συνέχεια τους έθεσε ερωτήσεις γύρω από το κομμάτι των selfie φωτογραφιών, με την Σοφία μεταξύ άλλων να αποκαλύπτει, τί θα άλλαζε στην εξωτερική εμφάνισή της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνήθως εύχομαι να ήμουν πιο ψηλή και να ''έπιανα'' περισσότερο χώρο σ' αυτόν τον κόσμο, που είναι ξεχασμένος από το Θεό και ονομάζουμε γη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση