ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο πατέρας μου τα είχε όλα και τα έχασε μέσα σε μία ημέρα..»

Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM «ανοίγει» την καρδιά της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στη Λιλή Πυράκη για την εκπομπή ''Breakfast @Star'' έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή και το πρωί της Τρίτης (8/11) προβλήθηκε το δεύτερο μέρος αυτής.

Η guest κριτής του GNTM από την Κύπρο, την οποία θα ξαναδούμε σύντομα στους δέκτες μας, αφού αναμένεται να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας μεταξύ άλλων μίλησε για τους γονείς της, και συγκεκριμένα για τον πρόσφυγα πατέρα της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου είναι από τη Γιαλλούσα, είναι πρόσφυγας, έφυγε από την Κύπρο, και πάντα μου έλεγε να μην ξεχάσω από πού ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου τα είχε όλα και τα έχασε μέσα σε μία ημέρα. Μου έλεγε πως όλα τα πράγματα που αγοράζω και παίρνω, μπορούν να φύγουν, το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσω είναι από πού έρχομαι».

Στη συνέχεια, η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε για την πορεία της στο modeling και φυσικά για τα φρύδια της..: «Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο από μικρή. Η μητέρα μου είναι φωτογράφος και νόμιζα ότι θα γίνω κι εγώ επίσης. Μία ημέρα της έστειλαν email από την ιταλική Vogue με φωτογράφο τον Μάριο Τεστίνο. Έβγαλα μία φωτογραφία μαζί του και μου έλεγαν να σταματήσω το σχολείο και να ασχοληθώ με το modeling. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε να τελειώσω το σχολείο, να σπουδάσω, να τελειώσω και την ημέρα εκείνη υπέγραψα με το δεύτερο πρακτορείο. Είμαι περήφανη που με δέχτηκαν στο δεύτερο πρακτορείο, γιατί είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω ότι μπορεί να μην είμαι το τυπικό μοντέλο αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αν το έχεις, το έχεις. Είμαι ελληνοκύπρια, αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο. Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση