ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η κριτής του GNTM και οι συμβουλές της Κύπριας γιαγιάς της

Εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τη γιαγιά Κουλού!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τις κοσμικές στήλες, αφού θα είναι μία από τους κριτές του GNTM.

Το μοντέλο από την Κύπρο τράβηξε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα πάνω της και αφορμή στάθηκε η εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα, το ιδιαίτερο σχήμα των φρυδιών της. Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα έβαψε κατά λάθος σκούρα τα φρύδια της και, αντί να τα ξεβάψει, άκουσε τη γιαγιά της, που της είπε ότι ήταν πανέμορφη. 

Η 24χρονη έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο κι έχει δεχθεί προσβλητικά σχόλια, ωστόσο δε φαίνεται να πτοείται. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement.

Επιπλέον, κάνοντας την αρχή τότε με τα φρύδια, ακολουθεί τις συμβουλές της γιαγιάς της από την Κύπρο, η οποία αποτελεί και το πρότυπο ομορφιάς της. Σε αυτά τα πλαίσια, σε ένα από τα βίντεό της στo Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε τις ιδιαίτερες πλεξούδες που έφτιαχνε στα μαλλιά της η γιαγιά της η Κουλού (Κυριακή) και τις οποίες κάνει και η ίδια στα μαλλιά της.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sophia (@sophiahadjipanteli)

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της SPP MEDIA από τον γενικό διευθυντή του ομίλου, Χρίστη Θ. Λοττίδη και τον Τάσο Τρύφωνος. ...
 |  ΚΥΠΡΟΣ