ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκαλί Αγλαντζιάς: Η όμορφη ιστορία του Γιάννη, του γάτου που έκανε ντου στον Παπακωνσταντίνου

Πώς έκλεψε την καρδιά όλων...

Στην πρόσφατη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Σκαλί Αγλαντζιάς έδωσε το «παρών» του ένα τρισχαριτωμένο γατάκι το οποίο, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε την παράσταση, αλλά και την καρδιά του αγαπημένου τραγουδιστή. Ο συγκεκριμένος γάτος, όπως μαθαίνουμε από τη σελίδα skaliaglantzias στο Instagram, έχει όνομα και, μάλιστα, μία όμορφη ιστορία.

«Τούτος εν ο Γιάννης! Ο πιο γλυκός φύλακας μας, στο Σκαλί! Το μικρό σκανδιαλιάρικο γατάκι που κλέβει την παράσταση ακόμα και από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες! Η ιστορία του αρχίζει το καλοκαίρι του 2020. Όταν το Σκαλί ξεκίνησε ξανά να σφύζει από ζωή και να ξεχειλίζει με μελωδίες, 3 μικροί μάγκες ξεπροβάλαν από το πουθενά. Αμέσως έκλεψαν την καρδιά όλων μας. Από το εργατικό προσωπικό μέχρι και των επισκεπτών. Πολλοί έρχονταν από μακριά φέροντας μαζί τους ιδική τροφή για να φροντίσουν τα μικρά», γράφει η σελίδα.

«Ο Γιάννης», συνεχίζει, «ήταν πάντα ο πιο φιλικός, αγαπησιάρης και παιχνιδιάρης. Έχουν τώρα περάσει 4 ολόκληροι μήνες. Ενώ τα άλλα δύο γατάκια πήραν τον δρόμο τους, ο Γιάννης αποφάσισε να μεγαλώσει μαζί μας, να κάνει καινούργιες φιλίες, να κλέψει παραστάσεις και να φυλάει το σπίτι του. #ogiannis στο Σκαλί!».

Δείτε τη στιγμή που εμφανίζεται πλάι στον τραγουδιστή παρακάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skaliaglantzias (@skaliaglantzias) on

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση